این کدوم دیجیمونه؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: انیمه های محبوب - Popular Anime (/forum-7.html) +--- انجمن: دیجیمون (/forum-323.html) +---- انجمن: دیجیمون شناسی (/forum-325.html) +---- موضوع: این کدوم دیجیمونه؟ (/thread-3804.html) |
RE: این کدوم دیجیمونه؟ - digimon hunter - 2013/01/08 12:19 PM آقا من دیگه دارم نا امید میشم مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه این یکی دیگه خیلی آسون بودمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه اسمش : kendogarurumon تو digimon frontier همون پسره که دسمال سر آبی داره فکر کنم تبدیل 2 یا 3 هستش مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه حالا این کدوم دیجیمونه؟؟ اگه اینو نگین میرم خودکشی میکنممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه [attachment=18902] راهنمایی: نقش اول digimon frontier تبدیل 2 یا 3 یا 4 مطمئن نیستم! جون هرکی دوست دارین اینو درست جواب بدین!! خیلی آسونه! RE: این کدوم دیجیمونه؟ - digiraiter - 2013/01/10 06:54 PM Aldamon از فصل چهارم RE: این کدوم دیجیمونه؟ - digimon hunter - 2013/01/12 09:50 PM نه دوست عزیزم آخرین راهنمایی ولی دیگه باید جواب بدید: این تبدیل 1 تبدیل قبل از aldamon هست! خیلی آسونه!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2013/01/12 10:53 PM فهمیدم! باید Agunimon باشه! (2013/01/10 06:54 PM)digiraiter نوشته شده توسط: Aldamon از فصل چهارم این جور مواقع هست که میگن خیاط هم در کوزه افتاد RE: این کدوم دیجیمونه؟ - digiraiter - 2013/01/13 12:20 PM راست می گی اشتباه کردم این دوتا غیر از صورتشون فرق زیادی ندارن فرقشون مثل فرق تمساح و کروکودیله vitramon مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: این کدوم دیجیمونه؟ - زاواره - 2013/01/13 12:26 PM خوب عکس بعدی رو بزارین.منم تصمیم گرفتم شرکت کنم. RE: این کدوم دیجیمونه؟ - digimon hunter - 2013/01/13 07:30 PM vitramon درسته یک اسم دیگه هم داره burning greymon ممنون از پاسخ حالا عکس بعدی RE: این کدوم دیجیمونه؟ - DataBus - 2013/01/13 07:33 PM شرمنده اشتباه شد به جای این که صفحه ی آخر بیاد، صفحه ی های میانی بود، من داشتم برای یک پست دیگه جواب می دادم. الان دیدم اشتباه شده. این مطلب رو چی جوری حذف کنم؟ RE: این کدوم دیجیمونه؟ - digimon hunter - 2013/01/13 07:37 PM [attachment=18953] خیلی قوی هستش درجه فکر کنم ultra یا mega از خانواده greymon هاست در یک کلام خیلی باحاله!!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: این کدوم دیجیمونه؟ - !Web Prince - 2013/01/21 12:39 PM اینکه اسمش ضایعه که! ZekeGreymon هست وقتی میخوایی عکس بذاری دقت کن که اسم فایل رو عوض کنی |