کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - نسخهی قابل چاپ +- پارک انیمه (https://animpark.icu) +-- انجمن: سرای انیمه - Anime Hall (/forum-224.html) +--- انجمن: بحث های عمومی انیمه ای (/forum-10.html) +---- انجمن: سرگرمی و تست انیمهای (/forum-403.html) +---- موضوع: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! (/thread-11015.html) |
RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Kradness - 2015/03/05 05:27 PM همه میگن آلویس ترانسی اخلاقش مث توئه اما خدا نکنه اینطوری باشه رضوان دوستم میگه مث سباستین میکائیلز رفتار میکنی خیلی مرموز... RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Kojiro 021 - 2015/03/05 06:02 PM از 15 سالگی به اینور عجیب شبیه تاتسومی توی جاینت کیلینگ شدم. RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Akaito - 2015/03/05 07:54 PM من که رفتارم شبیه ریوما هستش. مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه دوستم همش بهم میگه: ایچیزن ریوما RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - سهیل 21 - 2015/03/10 05:18 PM رفتار من شبیه فوجی سنپای هستش RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Michiru - 2015/03/10 05:30 PM ممول !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه چون زود لج میکنه !مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - سیما - 2015/03/10 06:35 PM همه میگن رفتارم شبیه ناروتوه (همیشه خول بازی در میارم).مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه وعقلو هوشم شبیه نجی بخواطر این که همیشه فکرام درست وحافظم قویه.(بقیه میگنا)مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Mikasa148 - 2015/03/10 07:42 PM بعضی رفتارام بعضیاش شبیه ناروتوئه! RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - Arararagi - 2015/03/10 07:56 PM من رفتارم بیشتر شبیه شیکاماروئه همش تنبل بازی درمیارممطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - ali#_# - 2015/03/11 01:38 PM میگن شبیه توکاچان هستم از بس سردم ولی خودم فک میکنم خورام شناسم انیمه توکیو غول بعضی وقتا بهم میگن کن(بلیچ) یا هیدان(ناروتو) RE: کدوم کارکتر شبیه "رفتار" شماست ؟! - زاواره - 2015/04/17 12:22 AM همه به من میگن خیلی آدم پیچیده ای هستم!مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه من ترکیب چند تا شخصیتم :ترکیبی از ،ناروتوگارا،شیکامارو،ایتاچی،تارو میساکی،یوکاندا ،سفیروث و زک فایرو ری زاواره تو مقصد نهایی گاندام ها میشن منمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه حالا حساب کن من چه موجودی ام مطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمهمطالب مخصوص انیمه، مانگا، کارتون و کمیک مخصوص پارک انیمه |